Νέο! Τηλεοράσεις OPTICUM

Νέα σειρά τηλεοράσεων Opticum με μοντέλα από 20 ίντσες έως 65 ίντσες που αψηφά τα συμβατικά πρότυπα και ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, υψηλή αντίθεση προσφέροντας στον θεατή μία καθηλωτική εμπειρία προβολής με υπέροχα ρεαλιστικά χρώματα.

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία LCD, προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με μοναδική χρωματική απόδοση, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα εικόνας. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις αλλαγής ή αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων υποβάθμισης του χρώματος. Μειώνει επίσης τη λάμψη φωτός,  διατηρώντας την υψηλή ποιότητα της εικόνας και την αγνότητα των χρωμάτων που προβάλλονται σε αυτή.

Τα εξαιρετικά χρώματα και η αντίθεση των τηλεοράσεων Opticum HD & UHD εξασφαλίζουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης και έτσι ο χρήστης μπορεί να απολαύσει την προβολή από οποιαδήποτε θέση, καθώς η τεχνολογία τους,  ενισχύει τη χρωματική σταθερότητα σε όλους τους άξονες και μειώνει τη χρωματική αλλοίωση χάρη στη δυνατότητα ευρύτερης γωνίας θέασης. Επιπλέον, τα μοντέλα υποστηρίζουν περιεχόμενο Η265  , ενώ είναι απόλυτα συμβατή και με Η264.

Το ενσωματωμένο σύστημα ηχείων που διαθέτουν οι τηλεοράσεις της σειράς OPTICUM έχει σχεδιαστεί  ώστε να παρέχει κρυστάλλινο, δυνατό και πλήρους φάσματος ήχο στο σαλόνι. Εκτός από τον εξαιρετικό ήχο, η κομψή εμφάνιση της νέας σειράς μαγνητίζει τα βλέμματα ακόμα και όταν είναι σβηστή. Το ξεχωριστό σώμα της συνδυάζει απλή γραμμή και κομψές καμπύλες όπως καμία άλλη τηλεόραση.

Τέλος, τα μοντέλα 20″ και 24″ έχουν τη δυνατότητα παροχής και 12V (κατάλληλες για κάμπινγ, σκάφη κλπ),  όλες διαθέτουν HotelMenu και στα μοντέλα 55” & 65″ υπάρχει έκδοση σε Smart TV πλατφόρμα που κάνει την τηλεόραση πολύ φιλική προς τον χρήστη.

Περισσότερα στο 210 29 28 700.

elGreek