Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να γίνετε μέλος του axsat.gr, και επωφεληθείτε από τα προνόμια που παρέχονται στα μέλη μας.

Η εταιρεία ΑXSAT θέλοντας να στηρίξει τους πελάτες της έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για αυτούς την ηλεκτρονική αποθήκη www.axsat.gr. Κάντε εγγραφή με τα στοιχεία της επιχειρησή σας και μετά από έλεγχο, θα ενεργοποιηθεί η δυνατότητα σας για είσοδο και προβολή των τιμών χονδρικής μας.

Οδηγίες :

Α) Όλα τα νομικά στοιχειά της επιχείρηση σας να συμπληρωθούν με «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ» χαρακτήρες

Β) Η επωνυμία επιχείρησης προτείνεται να είναι ακριβώς όμοια με την δηλωμένη στην εφορία.

Γ) Προσοχή! το mail χρησιμοποιείται και ως USERNAME όποτε πρέπει να είναι πραγματικό και για να καταχωρηθεί σωστά.

Δ) Αλλαγές στα καταχωρηθέντα στοιχειά της εταιρείας δεν μπορείτε να κάνετε από την φόρμα, οι αλλάγές γίνονται μόνο τηλεφωνικώς.

Ε) Μέσα από το λογαριασμό σας μπορείτε να δηλώσετε δ/νση παραλαβής ή επιπλέον στοιχεία που πιθανόν να θέλετε.

Σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνετε κάποια αλλαγή, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο «210 29 28 700»

Για ολοκλήρωση της διαδικασίας πατήστε  “ΕΓΓΡΑΦΗ”

*ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΦΟΡΜΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΤΕ ΕΠΑΝΑΦΟΣΤΩΣΗ(RELOAD)  ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BROWSER ΣΑΣ (Chrome , Firefox, Edge, Safari κλπ) 
ή πατήστε εδώ

Παρακαλούμε διαβάστε το βοηθό χρήσης  του Β2Β εδώ  και Τρόπο συμπλήρωσης στοιχείων εδώ

Πριν το αίτημα εγγραφής σας παρακαλούμε:

-Ελέγξετε τους Όρους Χρήσης εδώ & τη Δήλωση Απορρήτου

-Διαβάστε το κανονισμό GDPR  εδώ

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Ο κωδικός πρόσβασής σας πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 χαρακτήρες και μόνο με λατινικά, να περιέχει  πεζά γράμματα , τουλάχιστον ένα κεφαλαίο γράμμα , έναν αριθμό και ένα ειδικό χαρακτήτα (π.χ !@#$%^&*&%).

Το όνομα χρήστη πρέπει να είναι μόνο με λατινικούς χαρακτήρες και τουλάχιστον 5 γράμματα

Προσωπικά στοιχεία
Στοιχεία εταιρείας

Ευρωπαϊκός Κανονισμός περί Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EE 2016/679) (κλικ εδώ για διάβασμα κανονισμός)-2016) τίθεται σε ισχύ από τις 25 Μαΐου 2018 για όσες εταιρείες τηρούν βάσεις δεδομένων. Τηρώντας λοιπόν, τους κανόνες εμπιστευτικότητας και απορρήτου, σύμφωνα με τη γενική μας δήλωση περί Απορρήτου και Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα που μπορείτε να βρείτε στους και στους "Όρους Χρήσης" στο www.axsat.gr , θα πρέπει να έχουμε την ρητή σας συγκατάθεσή  ώστε να τηρούμε τα στοιχεία σας με σκοπό την επικοινωνία μας μαζί σας με διάφορους τρόπους και μέσα.
-Έχοντας διαβάσει το νέο κανονισμό GPDR, κάνοντας εγγραφή δίνω τη συγκατάθεσή μου για τη διατήρηση των παραπάνω δεδομένων που καταχωρώ.