Τρόποι Πληρωμής

Για την πληρωμή των προϊόντων σας προσφέρουμε τους εξής τρόπους:
 
1) Αντικαταβολή: Κατά την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό (για τιμολόγια έως 500€) στον  συνεργάτη που σας φέρει την παραγγελία.
 
 2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Κατόπιν ενημερώσεως από την εταιρία μας για το ακριβές ποσό, η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε τραπεζικούς λογαριασμούς των παρακάτω τραπεζών:
 

(Καλέστε μας στο 210 29 28 700 ,για νας σας δώσουμε τον αριθμό λογαριασμού)

 
Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε για την άμεση αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης, είτε με email στο axsat@axsat.gr ή με fax στο 210 29 28 700. Παράλληλα μπορείτε να επιβεβαιώσετε την παραλαβή του αποδεικτικού κατάθεσης καλώντας στο Λογιστήριο μας,  210 29 28 700.
 
3) Μέσω ειδικών διακανονισμών κατόπιν έγκρισης με την ασφαλιστή μας εταιρεία.¹
H axsat.gr παρέχει ειδικούς οικονομικούς διακανονισμούς σε στενούς της συνεργάτες, με σκοπό την σύναψη ή ενδυνάμωση διαχρονικών εμπορικών σχέσεων. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον αρμόδιο πωλητή σας.
 
4) Πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών
Γίνονται δεκτές πιστωτικές – χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες των Visa, MasterCard, Maestro, American Express και με την παρουσία του δικαιούχου, μόνο στην κεντρική αποθήκη μας Ζωοδόχου Πηγής 7, Νέα Ιωνία 14234.

¹Προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμος αυτός ο τρόπος πληρωμής