Νέο! Τηλεοράσεις OPTICUM

Νέο! Τηλεοράσεις OPTICUM

Νέα σειρά τηλεοράσεων Opticum με μοντέλα από 20 ίντσες έως 65 ίντσες που αψηφά τα συμβατικά πρότυπα και ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία με ενσωματωμένο δορυφορικό δέκτη, υψηλή αντίθεση προσφέροντας στον θεατή μία καθηλωτική εμπειρία προβολής με υπέροχα ρεαλιστικά χρώματα.

Η πιο πρόσφατη τεχνολογία LCD, προσφέρει εξαιρετικά ρεαλιστική προβολή εικόνων με μοναδική χρωματική απόδοση, βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα εικόνας. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, μειώνονται δραματικά οι περιπτώσεις αλλαγής ή αλλοίωσης των χρωμάτων, αστάθειας της εικόνας και άλλων θεμάτων υποβάθμισης του…

περισσότερα
Καλώδια Opticum HDMI στην AxSat

Καλώδια Opticum HDMI στην AxSat

Πληθώρα καλωδίων HDMI διαφόρων διαστάσεων στην AxSat από την Opticum για κάλυψη κάθε πιθανής εφαρμογής.

Τα καλώδια της Opticum είναι διαστάσεων 1 μέτρου, 1.5μ, 1.8μ, 2μ, 3.5μ, 10μ, ακόμα και 20 μέτρων!

Χάρη στην εξαιρετική τους ποιότητα κατασκευής μπορούν να μεταφέρουν με άριστη ποιότητα εικόνας και ήχου σήματα HD ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.

Πέρα από τα «κλασικά» καλώδια διατίθεται καλώδιο πλακέ 1.5μ για ειδικές εφαρμογές.

 

περισσότερα
H Axsat αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Opticum

H Axsat αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Opticum

Η εταιρεία Axsat ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία της Opticum, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή υποστήριξη σε τιμές και εγγύηση που παρέχει η γνωστή εταιρεία.

Η γκάμα της Opticum είναι πολύ πλούσια περιλαμβάνοντας πολλά πετυχημένα μοντέλα οικιακών δορυφορικών και επίγειων ψηφιακών δεκτών, με μοντέλα όπως ο 7050C HDMI Plus, 7260 CI2CX, HD X550, κ.ά.

Παράλληλα η εταιρεία διαθέτει προϊόντα για εξοπλισμό εγκαταστάσεων, όπως δορυφορικά κάτοπτρα, LNB, πολυδιακόπτες, κ.ά.

Axsat, τηλ.: 210-2928700.

περισσότερα